fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

13 september 2023 – Live Masterclass van Fenna Schrauwen: School- en studiekeuze bij autisme

13 september, 2023 @ 20:00 - 21:30

KLIK HIER OM IN TE LOGGEN VOOR DE MASTERCLASS

 

De plek waar je kind het één na meeste tijd doorbrengt, en vooral ook de plek die ongelofelijk bepalend is voor de ontwikkeling van je kind. School!

Een goede schoolkeuze en later een goede studiekeuze is ontzettend bepalend voor je kind. Waar moet je op letten? Wat zijn succes- en faalfactoren? Hoe weet je nou dat je kind een keuze maakt die bij hem of haar past? En wat is er eigenlijk allemaal mogelijk aan begeleiding en ondersteuning op scholen?

Fenna Schrauwen is meer dan een decennium decaan geweest en helpt nu jongeren vanuit haar eigen coachpraktijk SenseYou met het maken van een studie- en schoolkeuze die bij hen past. Ze krijgt daarbij veel leerlingen en studenten-in-wording voor haar neus die hooggevoelig zijn, autistisch of AD(H)D hebben. Juist voor hen is het maken van keuzes vaak lastiger, en dat is nu nét wat zij vanuit haar eigen hooggevoeligheid feilloos aan voelt.

Natuurlijk is ook hier achteraf tijd en ruimte om alle vragen te stellen die je stellen wilt!

Let op: deze masterclass focust op de schoolkeuze voor het middelbaar- en hoger onderwijs (VMBO t/m universiteit) en niet op een keuze voor een basisschool.

Gegevens

Datum:
13 september, 2023
Tijd:
20:00 - 21:30